Konnuntie 79
17800 Kuhmoinen

jaakko [at] virtalahde.com
Tel. +358-[0]40-7019061

Y-tunnus: 1968008-5 (alv. rek.)

Facebook

"I discovered that the most interesting music of all was made by simply lining the loops in unison, and letting them slowly shift out of phase with other..." - Steve Reich

Yleistä

Uudet korvat

Masteroinnin ammattilaisella on annettavanaan tuore näkökulma musiikkisi sointiin. Kokenut masteroija auttaa eheän kokonaisuuden rakentamisessa ja saa musiikkisi kuulostamaan vaihtelevissa kuunteluympäristöissä aina yhtä hyvältä, avoimelta ja tasapainoiselta. Laadukkaasti tehty masterointi ei ole musiikin tiellä eikä hävitä siitä mitään olennaista, vaan se tukee äänitteen omaa persoonaa ja saa sen kuulostamaan entistä enemmän omalta itseltään.

Erinomainen huoneakustiikka ja äänen pienimmätkin yksityskohdat paljastava kuuntelu ovat tärkeimmät työkaluni. Niiden avulla teen päivittäin pieniä päätöksiä viedessäni asiakkaideni musiikkia kohti äänenlaadullista täydellisyyttä, levy toisensa jälkeen.

Teen työtä kaikenlaisen musiikin parissa ja koen sen valtavaksi rikkaudeksi. Mielestäni liiallinen genreorientoituminen ei ole hyvästä, vaan avoin mieli ja laaja kokemus erilaisen musiikin parissa työskentelystä on oleellinen osa masteroijan ammattitaitoa.